Četvrtak , 25. Apr, 2024

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

Načelnik Mahmutagić tradicionalno čestitao rođendan djeci rođenoj na Dan općine Maglaj

img

Tradicionalno načelnik općine Mirsad Mahmutagić na prigodan način čestitao je rođendan djeci koja su rođena na Dan općine Maglaj u posljednje dvije godine.

Ali Meškić rođen je 18.septembra 2020.godine, a Nejra Sijahović godinu dana kasnije. Ali i Nejra, sa najbližim članovima porodice, družili su se na načelnikom Mirsadom Mahmutagićem koji im je uz rođendansku tortu i čestitke uručio prigodne poklone. Roditelji mališana zahvalili su se iskreno načelniku na divnoj gesti, a sretni su što će imati uspomenu na ovaj dan. Alijeva mama Aldina nam je rekla: „Drago mi je da smo i mi dio ove tradicije, hvala svima na lijepoj organizaciji“. Sretni su bili i roditelji male Nejre, Edin i Melisa i starija sestra Adela.

Hvala načelniku Mahmutagiću na prijemu i poklonima za djecu koja su rođena na Dan općine. Nadamo se da će ovo biti tradicija i narednih godina“, dodao je Edin.

Ovakvi susreti su ljepša strana posla jednog načelnika, lijepo se čovjek osjeća. Već nekoliko godina darujemo djecu koja su rođena na Dan općine 18.septembra, danas su to Ali i Nejra. Poželio sam im sve najbolje, da budu zdravi, veseli, sretni“, kazao je tokom prijema Mirsad Mahmutagić, načelnik općine.



N.Br./maglaj.net