Četvrtak , 19. Sep, 2024

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

Snaga naroda OO Maglaj predstavlja svoju listu kandidata i kandidatkinja za ulazak u Općinsko vijeće Maglaj

img

(Plaćeno političko oglašavanje)

Snaga naroda OO Maglaj predstavlja svoju listu kandidata i kandidatkinja za ulazak u Općinsko vijeće Maglaj. Na listi se nalazi 15 kandidata. To su obrazovani, mladi, politički neistrošeni, perspektivni, sposobni i odgovorni prema lokalnoj zajednici. Nosilac liste naših kandidata je gospođa Aida Bašić koja posjeduje političko iskustvo, sposobnost i odgovornost prema onome što radi. Snaga naroda je novi politički pokret koji djeluje na prostoru cijele FBiH. U nastavku možete pogledati naše kandidate za ulazak u OV Maglaj.Pozivamo vas da nam se pridružite i date podršku na dan izbora. U toku kampanje pojedinačno ćemo predstaviti sve naše kandidate.
Živjela nam jedina domovina Bosna i Hercegovina! Narod u srcu, budućnost u rukama!


Nosilac liste OO Snage naroda Maglaj za lokalne izbore 2024. godine je gospođa Bašić Aida. OO Snaga naroda Maglaj je počastvovana što je gospođa Bašić prihvatila kandidaturu kao i poziciju nosioca liste na predstojećim lokalnim izborima.

Bašić Aida je predsjednica OO Snaga Naroda Maglaj i aktuelna predsjedavajuća OV Maglaj. Rođena je 19.03.1984. godine u Postojni, Slovenija. Osnovnu školu je završila u Maglaju, a potom i gimnaziju Edhem Mulabdić Maglaj. 2007 godine diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu te stekla zvanje diplomirane pravnice. Nadogradila je svoje obrazovanje polaganjem pravosudnog ispita na nivou BiH. Aida Bašić je porodična osoba i majka dva sina. Zaposlena dugi niz godina u kompaniji „Natron-Hayat“ na mjestu Menadžera, te posjeduje vještine organizacije, upravljanja, odlučivanja i rukovođenja. Svoje vještine upravljanja i organizacije pokazala je i kroz vođenje sjednica OV kao i u samom radu OV. Bašić Aida je veliki humanista te osoba koja rado pomaže onima kojima je pomoć potrebna.Posjeduje političko iskustvo i tokom protekle četiri godine bila je okosnica i glas koji je često bio presudan za donošenje odluka u interesu građana općine Maglaj. Ukoliko stanovnici kompletne općine Maglaj žele da u radu OV Maglaj učestvuju obrazovane, sposobne, poštene i moralne osobe ne sumnjamo da će gospođa Bašić ponovo biti njihov izbor za vijećnicu OV Maglaj.



maglaj.net