Nedjelja , 26. Jun, 2022

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

Kompanija PERO: Traže se najljepši balkoni i vrtovi u Maglaju

img

KONKURS U GRADOVIMA SA PERO BAUCENTRIMA

Kompanija PERO, koja na području Općine Maglaj posluje već dugi niz godina pokrenula je 30.5.2022. godine konkurse za izbor naljepših vrtova i balkona u gradovima sa PERO baucentrima (Zenica, Mostar, Neum, Jajce, Vareš i Maglaj).

Primarni cilj ovog konkursa koji se odvija na društvenim mrežama, je da se promovišu lijepo uređeni vrtovi i balkoni, koji predstavljaju ne samo ponos njihovih vlasnika, nego i ukras naselja u kojim se nalaze.

„Kupci vrtnog asortimana u našim baucentrima pokazuju istinsku ljubav prema uzgoju cvijeća i uređenju svojih balkona i vrtova, pa često s nama s ponosom podijele i fotografije konačnog izgleda. Ovaj konkurs smo pokrenuli upravo zbog njih, da bi im dali priliku da sa svima podijele svoje bajkovite vrtove i balkone, a time inspirišu i druge da posvete pažnju uređenju vanjskog prostora.“ – izjavio je ovom prilikom Mladen Perić, direktor ove kompanije.

Konkurs je za prijave otvoren do 19.6.2022. godine, nakon čega će pobjednici u svakom gradu u kojem se nalaze PERO baucentri biti odabrani glasanjem na društvenim mrežama od 22.6. do 30.6.2022. Pored prva tri mjesta koja će biti odabrana glasanjem, posebno će biti proglašen i pobjednik odabran od strane PERO stručnog žirija u svakom gradu.

Predstavnici kompanije se nadaju što većem odzivu i broju prijava na konkurs, a objavu konkursa pronađite na Facebook i Instagram profilu ove kompanije.maglaj.net