Subota , 05. Oct, 2024

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

OO SDP BiH Maglaj predstavlja svoju listu kandidata i kandidatkinja za ulazak u Općinsko vijeće Maglaj

img

(Plaćeno političko oglašavanje)


Poštovane građanke i građani općine Maglaj,

S velikim zadovoljstvom i ponosom predstavljamo vam listu kandidata i kandidatkinja OO SDP BiH Maglaj za predstojeće Lokalne izbore. Iza nas su četiri godine predanog rada, tokom kojih smo, zajedno s načelnikom općine Maglaj, Mirsadom Mahmutagićem Batanom, i našim političkim partnerima, usmjereno radili na unapređenju života u našoj općini. Iskazujemo zahvalnost svim našim partnerima na dosadašnjoj saradnji i korektnom odnosu tokom ovog mandata.

Dragi sugrađani, članovi i simpatizeri OO SDP BiH Maglaj i na ovim Lokalnim izborima nudi vam najbolji tim ljudi, koji su spremni raditi, graditi i ne davati uzaludna obećanja. Svi oni koji se nalaze na našoj listi su cijenjeni u svojim sredinama, pošteni, marljivi i sposobni.
Mirsad Mahmutagić Batan je naš kandidat za načelnika općine Maglaj i sigurni smo da ćete prepoznati sve razloge zbog kojih trebate nastaviti podržavati put koji je popločan trudom, radom i rezultatima.

Stoga, 06. 10. 2024. godine izađite na izbore i svoj glas dajte osobama od povjerenja, a mi smo i više nego sigurni da su to upravo kandidatkinje i kandidati OO SDP BiH Maglaj.
DO POBJEDE!

 
MIRSAD MAHMUTAGIĆ BATAN ✅

𝗡𝗔𝗦𝗧𝗔𝗩𝗟𝗝𝗔𝗠𝗢 𝗢𝗗𝗚𝗢𝗩𝗢𝗥𝗡𝗢! 🌹


(OO SDP BiH MAGLAJ)