Srijeda , 24. Apr, 2024

VIJESTI PREUZETE SA MAGLAJ.BA - SPONZORISANO

Kompanija Natron-Hayat uputila čestitku povodom Dana općine Maglaj


img

 

Maglaj 18. septembra obilježava Dan općine Maglaj i vrijedan jubilej- 614 godina od prvog pominjanja u pisanim dokumentima, kraljevskoj povelji "SUB CASTRO NOSTRO MAGLAY- POD NAŠOM TVRĐAVOM MAGLAJ“.

U povodu obilježavanja 18.septembra, Dana općine Maglaj, u ime Uprave „Natron-Hayata“, u ime svih zaposlenih i u svoje ime, upućujem iskrene čestitke Vama gospodine Načelniče, predsjedavajućoj i dopredsjedavajućoj Općinskoj vijeća, svim vijećnicima Općinskog vijeća Maglaj i svim građanima općine Maglaj.

Želim da maglajska općina i dalje bude sredina otvorena za sve ljude dobre volje, želim da budete sredina svjesna svoje prošlosti i sredina očuvanja kulturnih vrijednosti.

Uspješna saradnja sa Općinom Maglaj, uspostavljena sa prvim danom formiranja firme Natron Hayat, nastavljena je i dalje, zahvaljujući prije svega zajedničkom cilju svih nas, a to je prosperitet za radnike naše firme i za sve ostale građane Općine Maglaj.

Svakako želim da i dalje zajednički nastavimo, zajedno dajući svoj maksimalan doprinos jačanju Natron Hayat, stvarajući tako uslove za bolju budućnost Općine Maglaj i svih nas.