Ponedeljak , 16. Sep, 2024

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

Javni poziv političkim strankama i kandidatima: Reklamirajte se na maglaj.net portalu

img

Najčitaniji maglajski info portal već 19 godina - maglaj.net, obavještava sve političke subjekte (stranke i kandidate) koji učestvuju na Lokalnim izborima u BiH 2024. godine o mogućnosti promocije putem našeg web portala i Facebook stranice, koju prati više od 24.000 ljudi (51% muškaraca i 49% žena).

Odlukom Centralne izborne komisije BiH, izborna kampanja za Lokalne izbore počela je danas i trajat će do 5. oktobra, kada u 07:00 sati počinje izborna šutnja. Oglašavanje je dozvoljeno tokom cijelog trajanja izborne kampanje, sve do početka izborne šutnje, tj. u periodu od 30 dana. Izbori će se održati u nedjelju, 6. oktobra 2024. godine.

Nudimo sljedeće usluge:

• Objavu promotivnog članka na našem web portalu

• Zakup fiksnog banera na portalu na 15 dana

• Dijeljenje sadržaja ili objava na Facebook stranici maglaj.net

• Reportažu sa političkog skupa

Sve navedene usluge spadaju u plaćeno političko oglašavanje i biće naplaćene prema važećem cjenovniku marketinških usluga. U skladu s odredbama Izbornog zakona BiH, novčanu naknadu za usluge objavljivanja potrebno je platiti unaprijed.

Cijene političkog oglašavanja biće iste za sve političke subjekte. Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju putem emaila: urednistvo@maglaj.net ili na broj telefona 032 606 215.

 

maglaj.net