Petak , 29. Mar, 2024

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

Gradonačelnik Bosanske Krupe zahvalio se načelniku Mirsadu Mahmutagiću i Maglajlijama na pomoći

img

Maglajlije su pokazale da nisu zaboravile pomoć Krajišnika nakon katastrofalne poplave iz maja 2014.godine, pa su privrednici i građani na poplavom pogođena područja Unsko-sanskog kantona poslali značajnu pomoć u opremi, alatu, higijenskim potrepštinama, zaštitne cipele i čizme, pa i rasadni materijal, a sve u koordinaciji sa Civilnom zaštitom općine Maglaj i Crvenim križem.

Općina Maglaj uplatila je po 5.000 KM Bihaću i Bosanskoj Krupi.

Za svu pruženu pomoć, gradonačelnik Bosanske Krupe, Armin Halitović uputio je pismo zahvale koje prenosimo u cjelosti:

"U ime svih građana Bosanske Krupe i u svoje lično ime, želim Vam se najiskrenije zahvaliti na solidarnosti koju ste pokazali kroz nesebičnu podršku gradu Bosanska Krupa i svim našim građanima u saniranju posljedica uzrokovanih poplavama.

Vaša brižnost i empatija još jedan su od dokaza da ima dobrote u ljudima. Zajedništvo je vrlina bez koje ne možemo napredovati, a upravo Vi i Vaši saradnici ste pokazali koliko je važno pomoći onda kada je pomo potrebna.

Zahvaljujući prijateljima poput Vas, građani grada Bosanska Krupa brže će prevazići nevolje koje su nas zadesile. Još jednom, veliko hvala u ime građana Bosanske Krupe" stoji u pismu Armina Halitovića, gradonačelnika Bosanske Krupe.




maglaj.net