Četvrtak , 28. Mar, 2024

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

Obračun nokautera na FNC-u u Ljubuškom: Maglajlija Selver Mahmić odmjerava snage s Michaelom Realijem

img

Nakon poraza u finalu treće sezone "Armagedon Jamnica Pro Sport" MMA lige protiv Davida Sivonjića (22, 1-0) u kavez Fight Nation Championshipa vraća se Selver Mahmić (25, 0-1). Ponos Maglaja pred sobom ima veliki izazov, a riječ je o Michaelu Realiju (29, 3-2), Italijanu koji se već tri puta borio u kavezu FNC-a.

Iako su u zagrebačku dvoranu Sutinska vrela iz Maglaja "potegnula" tri autobusa Selverovih navijača, nije ih uspio obradovati pobjedom. No, još su više stali uz njega i najavili još brojniji dolazak u Ljubuški iako je putovanje duplo duže nego do Zagreba.

A ovaj im vatrogasac to vraća atraktivnim stilom borbe te je najavio da će to napraviti i ovaj put protiv protivnika koji gaji isti stil. Realija smo već gledali u pobjedi protiv Luke Ćurkovića (27, 7-2) u Osijeku te porazu od Patrika Čelića (23, 6-1). Pokazao je da ima snagu u rukama te se pokazao kao izrazito čvrst borac, a takav mu stoji i s druge strane.

Poziv svim zainteresovanim sugrađankama i sugrađanima da se prijave za odlazak na novu borbu našeg MMA borca Selvera Mahmića, koja je zakazana za 4. mart (subota) 2023. godine u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom, a protivnik našem Selveru biće Michael Reali iz Italije.

Rezervacije se u toku, a sve potrebne informacije možete dobiti na broj telefona 𝟬𝟲𝟮 𝟰𝟬𝟵 𝟲𝟵𝟳.

Idemo još jednom u velikom broju bodriti našeg Selvera, naš Maglaj!

 

 

(Klix.ba/maglaj.net)