Nedjelja , 01. Oct, 2023

SPORTSKA DEŠAVANJA

Memorijalni turnir u odbojci na pijesku ''JASENKO SOFTIĆ'' 22. i 23. jula, muški dio već popunjen!

img

U organizaciji Odbojkaškog kluba ''Maglaj'' dana 𝟮𝟮. 𝗶 𝟮𝟯. 𝟬𝟳. 𝟮𝟬𝟮𝟯. godine na pješčanom terenu OK Maglaj u blizini Sportske dvorane u Maglaju održat će se Tradicionalni memorijalni turnir u odbojci na pijesku "JASENKO SOFTIĆ". Organizuje se u čast prerano preminulog Jasenka Softića, prije svega velikog čovjeka a zatim i dugogodišnjeg igrača OK Maglaj, odbojkaškog sudiju i profesora u MSŠ Maglaj.
 
Raspored takmičenja je sljedeći:
 
➡️ 𝗱𝗷𝗲𝘃𝗼𝗷𝗸𝗲 𝟮𝟮.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟯. 𝗴𝗼𝗱𝗶𝗻𝗲 (𝘀𝘂𝗯𝗼𝘁𝗮)
➡️ 𝗺𝘂𝘀̌𝗸𝗮𝗿𝗰𝗶 𝟮𝟯.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟯. 𝗴𝗼𝗱𝗶𝗻𝗲 (𝗻𝗲𝗱𝗷𝗲𝗹𝗷𝗮)
 
Prijave za učešće na turniru možete poslati na zvaničnu facebook stranicu Odbojkaški klub ''Maglaj'' ili na broj telefona 𝟬𝟲𝟭 𝟳𝟴𝟬 𝟳𝟭𝟯 (𝗦𝗠𝗦/𝗩𝗜𝗕𝗘𝗥).
 
Turnir se igra kao i prethodnih godina u parovima. 𝗞𝗼𝘁𝗶𝘇𝗮𝗰𝗶𝗷𝗮 𝗽𝗼 𝗲𝗸𝗶𝗽𝗶 𝗶𝘇𝗻𝗼𝘀𝗶 𝟭𝟬𝟬,𝟬𝟬 𝗞𝗠, a organizator turnira osigurao je do sada najvrijedniji nagradni fond u obje kategorije.
 
Iz Odbojkaškog kluba Maglaj u utorak 05.07.2023. obavijestili su javnost, da je muški dio turnira ekspresno popunjen, samo nekoliko dana nakon što su prijave za turnir zvanično otvorene. Također i u ženskoj konkurenciji ostalo je svega nekoliko slobodnih mjesta.

Nema sumnje da nas i ove godine očekuje vrhunska odbojka na pijesku, ali i još bolja zabava, kako smo to i navikli sve godine. Ovako veliko interesovanje i ne čudi, obzirom da su i brojni učesnici turnira godinama unazad u javnosti isticali prije svega vrhunsku organizaciju, ali i odbojku koja se igra na pješčanom terenu u Maglaju.
 
 
 
maglaj.net