Subota , 20. Apr, 2024

VIJESTI PREUZETE SA MAGLAJ.BA - SPONZORISANO

Obavještenje o obustavi saobraćaja u Ulici Srebreničkih žrtava rata


img

 

Obavještavamo sva pravna i fizička lica sa područja općine Maglaj,  da će se u skladu sa potrebama  izvođenja radova, na asfaltiranju dijela Ulice Srebreničkih žrtava rata - južni kružni tok (južni izlaz iz Maglaja, u neposrednoj blizini "Natron Hayat“ d.o.o.  Maglaj) u potpunosti  obustaviti saobraćaj iz pravca Liješnice prema Maglaju, tako da se kompletan saobraćaj preusmjerava na sjeverni ulaz u Maglaj, a za potrebe “Natron-Hayat”- a bit će uspostavljena privremena saobraćajna komunikacija preko jedne saobraćajne trake, naizmjenično u oba smjera i u vezi s tim bit će uredno postavljena saobraćajna signalizacija.

                                                   

Obustava saobraćaja počinje od 07.06.2022. godine (utorak), od 7,00 sati  i trajat će do završetka radova na asfaltiranju dijela Ulice Srebreničkih žrtava rata – južni kružni tok.

 

Molimo građane i vozače motornih vozila, da imaju strpljenja i poštuju upute koje će biti date od uposlenih iz firme  "Hajdić" d.o.o. Maglaj i PS Maglaj, te da imaju razumijevanje za novi režim saobraćaja dok traju radovi.