Srijeda , 24. Apr, 2024

VIJESTI PREUZETE SA MAGLAJ.BA - SPONZORISANO

Kompanija "Natron-Hayat" uputila čestitku povodom Dana općine


img

 

Direktor kompanije "Natron-Hayat" d.o.o. Maglaj, gospodin Ömer Eğilmez uputio je čestitku povodom 18.septembra-Dana općine Maglaj na čemu se iskreno zahvaljujemo i prenosimo u nastavku:

 

"Maglaj 18.septembra obilježava Dan općine i vrijedan jubilej- 613 godina od prvog pominjanja u pisanim dokumentima, kraljevskoj povelji 'SUB CASTRO NOSTRO MAGLAY- POD NAŠOM TVRĐAVOM MAGLAJ'.

Tim povodom u ime Uprave "Natron-Hayata-a", svih zaposlenih i u svoje lično ime, Vam poštovani gospodine Načelniče, Predsjedavajuća Općinskog vijeća i svim građanima grada Maglaja, upućujem najiskrenije čestitke i želim puno sreće i uspjeha u životu i budućem radu.

Uspješna saradnja sa Općinom Maglaj uspostavljena je još od osnivanja "Natron-Hayata-a" i nastavlja se i danas zahvaljujući našem zajedničkom cilju, a to je prosperitet grada i građana Maglaja.

Svakako želim da i dalje na obostrano zadovoljstvo nastavimo zajedničku saradnju, dajući svoj maksimalan doprinos jačanju "Natron-Hayata-a", a koji je svakako jedan od najvažnijih pretpostavki za srećniju i bolju budućnost Maglajlija, grada i Općine Maglaj."

 

 

U ime kompanije "Natron-Hayat" uručeno je i prigodno cvijeće.