Subota , 27. Jul, 2024

KULTURA - CULTURE

Brown Sugar RnB večeras na maglajskoj Gradini

img

Filmovi pod zvjezdanim nebom na maglajskoj Gradini očekuju sve ljubitelje sedme umjetnosti večeras i sutra u okviru drugog MAGLAJ SPIRIT WEEKEND 2023. 

Za večeras od 21 sat zakazana je projekcija filma "Ljeto kada sam naučila letjeti", a posjetioci će imati priliku razgovarati sa režiserom Radivojem Andrićem, autorom filma.

Nakon toga oko 23,00 sata uslijedit će spektakl u režiji Brown Sugar RnB dvojca iz Tuzle. Feđa Šolak, poznat kao Merakoon kroz muzičku karijeru okušao se kao rap izvođač, Hip Hop producent, a nakon toga i kao DJ. Ovaj iskusni poznavatelj muzike predstavio je prve Brown Sugar evente tokom 2016. i 2017. godine, a koji su već tada privukli brojnu publiku željnu plesa i dobre atmosfere. Emir Alagić – DJ Soul već je znano ime domaćoj klupskoj publici. Jedan od osnivača muzičkog pokreta Fm Jam, najiskusniji domaći DJ, i drugi dio Brown Sugar RnB dvojca.

Brown Sugar RnB je najpopularniji projekat ovog žanara te se za svaki koji je i sam po sebi unikatan traži ulaznica više. VEČERAS JE ULAZ BESPLATAN!

Najvećim dijelom Brown Sugar RnB se bazira na hitove, koji su već klasici poznati svim generacijama. Pritom, nisu zapostavljeni ni klupski trendovi iz Hip Hop i R&B muzike, koji posljednjih godina apsolutno dominiraju širom svijeta pa tako i kod nas.

 

maglaj.net