Petak , 19. Apr, 2024

KULTURA - CULTURE

Atelje i galerija ''AB'' Maglaj vas poziva na otvaranje izložbe ''Atmosfera beskraja'' istaknutog umjetnika - fotografa Adnana Bubala (FOTO)

img

U četvrtak, 24. decembra u 19 sati u Ateljeu i galeriji "AB" Maglaj povodom 25 godina umjetnikovog stvaralaštva, biće otvorena izložba pod nazivom "Atmosfera beskraja“ istaknutog umjetnika - fotografa Adnana Bubala.

Mladi muzičari Mirza Bradarić i Ahmed Muminović će u sklopu izložbe održati mali koncert. A svi ljubitelji fotografije imaju priliku da se druže sa umjetnikom u terminu od 17:00 do 18:30 sati. Posjetioce izložbe molimo da se strogo pridržavaju epidemioloških mjera. Dobro došli!



O: Adnan Bubalo (49) nagrađivani je pejzažni fotograf iz Bosne i Hercegovine koji je svoju profesionalnu karijeru započeo kao borbeni fotograf tijekom rata u Bosni (od 1994. do kraja 1995.), tijekom kojeg je dva puta ranjen. Njegove su fotografije objavljene na internetskim portalima u gotovo svim zemljama svijeta i mnogim časopisima - neki od poznatijih bili su National Geographic Traveler (Španjolska), National Geographic USA, digitalni fotograf Velika Britanija, DiIgital SLR fotografski magazin, The Weather Channel, Huffington Post It, itd.

Pored toga što je fotograf, putnik, planinar, ima izvrsne vještine u Adobe Photoshopu, Adobeu, lightroom, Capture One, Luminar 2018.,

Bubalo je također diplomirani pravnik i Izlagao u zemlji i inozemstvu ...

Dobitnik mnogih nagrada, među kojima je i nagrada 2016.: Međunarodni planinski summit - 3. nagrada - https://www.aku.it/en/stories/ims-2016-en.html



maglaj.net