VIJESTI - NOVOSTI - NEWS
 

FOTO: Simboličan završetak radne sedmice za učenike područnih škola Bočinja, Ulišnjak i Jablanica

Datum: 10.02.2017 | 14:41


Broj pregleda: 3811Danas je izuzetno poseban dan za učenike područnih škola Bočinja, Ulišnjak i Jablanica, jer je njihov zadnji radni dan u školi posebno nagrađen. Predsjednica Udruženja "Istina" i urednica TV "Istina" u saradnji sa Mesnom industrijom "Eso" i Regionalnim odborom "Merhameta" Maglaj, a uz podršku Općinskog načelnika, učenicima su podijeljeni sendviči mesne industrije i simbolični paketić školskog pribora. Oni su na ovaj način dali svoj doprinos za lokalnu zajednicu, sa željom da im ovaj dan usreće srca.

Osmijesi koji su krasili dječija lica su znak da je dan i više nego uspješno realizovan.

Načelnik Mahmutagić je istakao da mu je ovo jedan od najljepših dana, jer su djeca nešto posebno.Jako sam sretan što smo donijeli sreću kod dječice. Ovo je samo jedan od projekata, u planu imamo još mnogo sličnih. Ja kao Općinski načelnik zaista sve od sebe ću dati da podržim ovakve ideje, naročito jer su djeca u pitanju.“

Kako bi se zahvalio za svu nesebičnu humanost, plemenitost i doprinos općini Maglaj, Općinski načelnik predsjednici Udruženja "Istina" uručio je zahvalnicu i simboličan poklon, te obećao svu podršku za naredne planove.(maglaj.ba)
NAJNOVIJE

20.04.2018. | 15:03

FBiH: Veće cijene goriva zbog promjena na svjetskom tržištu

20.04.2018. | 09:09

KBZ: Besplatni pregledi uz Sedmicu svijesti o tumorima glave i vrata

19.04.2018. | 15:43

Prognoza vremena do kraja aprila 
 NAJČITANIJE - 30 DANA
 OPĆINA MAGLAJ
 ZDK
 FEJS PREPORUKE
 

Copyright 2005-2018 maglaj.net
Design and development by MAGNET Studio d.o.o.
Sva prava zadržava autor stranice.