VIJESTI - NOVOSTI - NEWS
 

Preliminarna rang lista za izgradnju novih stambenih objekata na području općine Maglaj

Datum: 16.03.2018 | 14:22


Broj pregleda: 899U prilogu možete pogledati Preliminarnu rang LISTU Projekta oporavka od poplava/klizišta u 2014. godini.

Na rezultate Preliminarne liste aplikanti mogu uložiti prigovor, uz odgovarajući dokaz u roku od 14 dana od dana objave liste. Za svaki zaprimljeni prigovor općinska/gradska služba je dužna izdati potvrdu o prijemu dokumenta. Dobijenu potvrdu je neophodno sačuvati kao dokaz o uloženoj žalbi. Komisija za odabir će obavijestiti podnositelja o donesenoj odluci po prigovoru pismenim putem i utvrditi konačnu rang listu odabranih korisnika u roku od 7 dana po isteku žalbenog roka.

Prigovor dostaviti u zatvorenoj koverti na Pisarnicu općine Maglaj sa naznakom- NE OTVARAJ, Prigovor na Preliminarnu rang listu Projekta oporavka od poplava/klizišta u 2014. godini, ulica Viteška br.4, 74 250 Općina Maglaj.

Projekat za oporavak od poplava finansira Evropska unija, u saradnji sa vladama entiteta, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH, u partnerstvu sa Arbeiter-Samariter-Bund (ASB), Hilfswerk International Austria (HWA), Međunarodnom organizacijom za migracije (IOM) i partnerskim opštinama i gradovima. Projekat predstavlja nastavak aktivnosti sanacije šteta uzrokovanih elementarnim nepogodama koje su BiH pogodile 2014. godine. Projekat pomaže trajno stambeno zbrinjavanje i ekonomsko osnaživanje socijalno ugroženih kategorija stanovništva u poplavljenim područjima, kroz izgradnju i sanaciju individualnih stambenih objekata, pomoć maloj poljoprivredi, te kreiranje novih radnih mjesta u privatnom sektoru.


(maglaj.ba)
NAJNOVIJE

20.04.2018. | 15:03

FBiH: Veće cijene goriva zbog promjena na svjetskom tržištu

20.04.2018. | 09:09

KBZ: Besplatni pregledi uz Sedmicu svijesti o tumorima glave i vrata

19.04.2018. | 15:43

Prognoza vremena do kraja aprila 
 NAJČITANIJE - 30 DANA
 OPĆINA MAGLAJ
 ZDK
 FEJS PREPORUKE
 

Copyright 2005-2018 maglaj.net
Design and development by MAGNET Studio d.o.o.
Sva prava zadržava autor stranice.