VIJESTI - NOVOSTI - NEWS
 

Saopštenje povodom organizacije 56. MMNT ''Natronovi branioci Maglaja'' 2017/2018

Datum: 28.11.2017 | 08:53


Broj pregleda: 1035Nakon održanog radnog sastanka na kom je donešena odluka o organizaciji 56.memorijalnog malonogometnog turnira "Natronovi branioci Maglaja" 2017/2018 započete su aktivnosti za realizaciju istog.

Organizator ovog turnira je Općina Maglaj, a nosilac aktivnosti je Dom kulture „Edhem Mulabdić“ Maglaj. Imenovan Organizacioni odbor će, u skladu sa ovlastima formirati tijela i komisije za regularnost takmičenja planiranog turnira i druge potrebne radnje za uspješnu realizaciju turnira.

U Organizacionom odboru, kao i u realizaciji ove sportske priredbe imenovani su i pružat će pomoć NK „Natron“-u predstavnici NK „VIS“ Kosova, NK „Moševac“, NK „Novi Šeher“ kao i Udruženje JOB Maglaj, sve sa ciljem jake i kvalitetne organizacije turnira i dobrog primjera sportske saradnje naših maglajskih sportskih udruženja.

Dakle, aktivnost i djelovanje su uređeni po planu i zaduženjima lica koja su imenovana i ovlaštena za
konkretne obaveze.

Utvrđeni su datumi zvaničnog "izvlačenja" grupa i parova malonogometnih ekipa i prve večeri turnira, a Sportska dvorana Maglaj će biti mjesto okupljanja preko 20 večeri trajanja turnira.

Na ovogodišnjem turniru bit će organizirane nagradne igre za posjetitelje, medijska i info potpora, revijalna iznenađenja za vrijeme trajanja turnira, video uradak svih nogometnih utakmica turnira i još nekedruge programske ponude, koje će, nadamo se, biti prihvaćene i podržane od naših posjetitelja.

Naši ciljevi su postavljeni tako da sve reference naprijed navedene budu povećane i poboljšane
kvalitetom, lijepom organizacijom i odabirom službenih i ovlaštenih lica u realizaciji turnira.

Na kraju, kao i do sada, očekujemo podršku, prihvatamo prijedloge i zdrave kritike i nadamo se da ćemo svi zajedno uljepšati decembarske i januarskedane sportskim uspjesima i druženjima za vrijeme trajanja 56. memorijalnog malonogometnog turnira.


ORGANIZACIONI ODBOR
NAJNOVIJE

17.03.2018. | 10:04

Maglaj: Dodjela stipendija Ministarstva za boračka pitanja ZDK (FOTO)

17.03.2018. | 09:59

U maglajskim srednjim školama organizovana takmičenja ''Spelling Bee''

17.03.2018. | 09:17

Raspisan konkurs za policijskog komesara ZDK 
 NAJČITANIJE - 30 DANA
 OPĆINA MAGLAJ
 ZDK
 FEJS PREPORUKE
 

Copyright 2005-2018 maglaj.net
Design and development by MAGNET Studio d.o.o.
Sva prava zadržava autor stranice.