VIJESTI - NOVOSTI - NEWS
 

Predstavnici UNDP-a na radnom sastanku u Općini Maglaj

Datum: 18.10.2017 | 16:14


Broj pregleda: 978Predstavnici UNDP-a Vedran Bećirović glavni inžinjer Projekta za oporavak od poplava i Arijana Šuvak inžinjer saradnik u procesu verifikacije održali su radni sastanak u Općini Maglaj. Sastanku su prisustvovali Općinski načelnik Mirsad Mahmutagić, Enisa Hatičić inžinjer građevine, Nenad Kršić koordinator za Projekat oporavka od poplava ispred Općine i Lejla Delić ispred Centra za socijalni rad Maglaj.

Razgovarali su detaljno o koracima koji slijede nakon zatvaranja Javnog poziva, a predstavnik UNDP-a Vedran Bećirović prezentirao je cijeli proces ovog projekta kao i način njegove realizacije. Načelnik Mahmutagić pored podrške koju je dao ovom projektu, obećao je pomoć i ispunjavanje svih obaveza Općine kao partnera apsolutno na vrijeme.

Pozivaju se još jednom građanke i građani općine Maglaj da se prijave na Javni poziv za odabir korisnica i korisnika iz socijalno ugroženih kategorija stanovništva, za izgradnju i sanaciju stambenih jedinica uništenih ili oštećenih u poplavama 2014. godine koji možete pogledati OVDJE


(maglaj.ba)
NAJNOVIJE

19.03.2018. | 13:55

Članovi Udruženja za uzgoj i zaštitu sitnih životinja organizuju edukativna predavanja za najmlađe

17.03.2018. | 10:04

Maglaj: Dodjela stipendija Ministarstva za boračka pitanja ZDK (FOTO)

17.03.2018. | 09:59

U maglajskim srednjim školama organizovana takmičenja ''Spelling Bee'' 
 NAJČITANIJE - 30 DANA
 OPĆINA MAGLAJ
 ZDK
 FEJS PREPORUKE
 

Copyright 2005-2018 maglaj.net
Design and development by MAGNET Studio d.o.o.
Sva prava zadržava autor stranice.