Četvrtak , 28. Mar, 2024

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

Odbojkašica Irma Bajraktarević oprostila se od crno-žutog dresa

img

Tokom posljednjeg susreta ove sezone kojeg su članice Odbojkaškog kluba „Maglaj“ odigrale protiv odbojkašice iz Orašja, dugogodišnja tehničarka Irma Bajraktarević oprostila se od svojih saigračica i kluba u kojem je provela 13 godina.

Irmu od jeseni očekuju fakultetske obaveze, ali kako je sama rekla, vrata za sobom nije zatvorila. Uprava i klupske kolegice pobrinule su se da je lijepi pokloni podjećaju na godine koje je dala ovom klubu, prije svih crno-žuti dres sa potpisima svih odbojkašica. Irma je imala je svega 6 godina kada je došla na prvi odbojkaški trening, kojeg se i danas sjeća.

Oproštaj je bio vrlo emotivan, bilo je dirljivo i morala sam zaplakati. Sjećam se i prvog treninga, kada mi je sve bilo nepoznato, kako smo učile osnove odbojke, sjećam se i prve utakmice u Kotor Varoši. Hvala svim trenerima koji su radili u klubu, hvala na svakom savjetu, podršci, hvala na divnim i ispunjenim godinama, bivšim i sadašnjim odbojkašicama“, rekla nam je Irma.



Nakon toliko godina koje su prošle u redovnim treninzima i utakmicama, biće se teško naviklnuti na dan bez odbojke. „Ljeti ću i dalje igrati odbojku na pijesku, a kako se nastava na fakultetima odvija on line iskreno se nadam da ću i dalje imati vremena za odbojku. Nakon 13 godina moja je i dužnost da pomognem Klubu ukoliko to bude potrebno“, rekla nam je Irma na kraju razgovora.



N.Br./maglaj.net