Petak , 29. Mar, 2024

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

Održana promocija spota pjesme ''Samo je nebo dom'' koji je snimljen u Maglaju (FOTO/VIDEO)

img

Danas je održana promocija spota pjesme „Samo je nebo dom“ bosanskohercegovačkog kantautora zabavne i etno-pop muzike Al Dina. Članovi Udruženja mladih „Pod našom tvrđavom-Sub castro nostro“ su učestovali u osmišljanju, realizaciji i snimanju spota ovog poznatog pjevača i upravo zbog toga su promociju upriličili u Maglaju.

Iskoristili su priliku i zahvalili se svima koji su im bili podrška, a posebno onima koji su dali svoj doprinos u realizaciji, za njih vrijednog projekta. Al Dino se prisutnima javio putem video linka i istakao koliko je sretan zbog odlično urađenog spota koji je naišao na veliko oduševljenje brojnih fanova njegove muzike.

Admir Ahmetbegović, predsjednik Udruženja nije krio zadovoljstvo i ponos za kvalitetno urađen projekat sa nadom da će svi naredni biti isto tako uspješni.



Meni je ovo bilo zaista novo iskustvo i novi izazov u kojem smo uspjeli. Želim da idemo dalje i da ostvarimo uspjeh u svim novim projektima“, kazao je Ahmetbegović.

„Ovo je bilo jedno veliko iskustvo za sve nas. Dali smo maksimum od sebe i drago mi je što smo dobili priliku da se plasiramo i pokažemo šta znamo. Nadam se da ćemo u budućnosti, kao što smo i do sada, pokazati mnogo više“, kazala je Ema Sirovina, koja je tumačila glavni ženski lik u spotu.









maglaj.net