Petak , 29. Mar, 2024

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

Načelnik Mahmutagić posjetio pekaru ''Non-stop'', cijena polubijelog hljeba 0,50 KM do 10. aprila (FOTO)

img

U znak zahvalnosti za sve što porodica Totaj čini za građane općine Maglaj u ovoj teškoj situaciji, načelnik općine Mirsad Mahmutagić posjetio je pekaru „Non-stop“ i razgovarao sa vlasnikom Musli Totajem. Obišli su proizvodnju i razgovarali o organizaciji rada pekare, kao i zalihama koje pekara posjeduje.

U razgovoru sa načelnikom Mahmutagićem, Totaj je obećao da će cijena polubijelog hljeba sve do 10.aprila iznositi 0,50 KM.

„Zahvaljujem se načelniku na posjeti i podršci koju imamo od njega. Zato sam sada i obećao da ćemo idućih deset dana, znači do 10. aprila produžujemo ovu akciju, hljeb ostaje na 0,50KM. Obzirom da smo još uvijek snabdjeveni zalihama, ovom akcijom između ostalog sam htio da se ne stvara panika, da neće nestati brašna, ulja i šećera", kazao je Totaj.

Načelnik Mahmutagić još jednom je uputio riječi zahvalnosti za porodicu Totaj, koja je iskazala veliko poštovanje i osjećaj prema sugrađanima. „U teškim vremenima se oslanjamo na svoje, ostanimo vjerni jedni drugima i kada sve ovo bude jučer“, poručio je načelnik.




(maglaj.ba)