Četvrtak , 28. Mar, 2024

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

Burić BS - Kafa za sve generacije!

img

Kafa je odavno postala jedan od naših najvažnijih i svakodnevnih rituala. Uz prvu jutarnju kafu se razbuđujemo, povod su nam za druženje sa dragim ljiudima i uživanje u mirisu i ukusu vrhunske kafe. Strast prema ovom toplom crnom napitku, za kojeg tvrdimo da ima dušu, predstavlja značajan dio kulture življenja, posebno u našoj Bosni i Hercegovini.

Upravo takvu vrhunsku kafu, od pažljivo odabranih zrna i sa velikom ljubavlju i pažnjom pripremljenu, svojim potrošačima nudi - Burić BS.

Burić BS, djelatnost koja se bavi preradom i pakovanjem kafe, nastala je prije dva mjeseca na području maglajske općine (Bijela Ploča). Ideja koja je nastala u krugu porodice Burić, dugo je čekala na svoju realizaciju s ciljem da potrošačima ponudi jedinstven okus i miris kvalitetne minas kafe koju sami dobavljaju, a vlasitim mašinama prže i pakuju.



Burić BS kafa je već stigla na police lokalnih trgovina, a za dalje širenje i plasman kafe trebamo Vašu pomoć. Planirano je širenje i upošljavanje mladih koji će pomoći da maglajska kafa postane široko prepoznatljiv bosanskohercgovački brend. U pripremi su i različite nagradne igre, a cijena je definitivno prilagođena svačijem džepu.




"Naš cilj je da skupa uživamo u svježem mirisu kafe u svako doba dana."


Burić BS - Kafa za sve generacije!


maglaj.net