Četvrtak , 02. Jul, 2020

Koronavirus u Maglaju

1 slučaja (trenutno)
728 testirano
0 samoizolacija
142 oporavljenih

VIJESTI - NOVOSTI - NEWS

Načelnik Mahmutagić upriličio prijem za Amnu Muhamedović (VIDEO)

img

Načelnik općine Mirsad Mahmutagić upriličio je danas prijem za Amnu Muhamedović, Maglajku koja je ostvarila historijski uspjeh na Pravnom fakultetu u Sarajevu. Prvi put u 73 godine postojanja ove obrazovne institucije, Amna je jedina osoba u čijem indexu su samo ocjene 10.

Ovom prilikom, načelnik Mahmutagić pored čestitke i riječi ponosa koje je uputio mladoj sugrađanki, također ponudio i zaposlenje u Općini Maglaj.

„Zaista mi je veliko zadovoljstvo i ovo su oni svijetli trenuci u funkciji načelnika, kada doživi ovakvu priliku da ugosti mladu osobu, našu Maglajku, zlatnog studenta sa ovakvim rezultatima koje si postigla. Zaista, svaka čast! Velika čestitka i tebi i roditeljima koji su dio ovog rezultata. Naravno, bio bi čudan načelnik da ne ponudim posao studentu sa ovakvim referencama i rezultatima“, istakao je načelnik Mahmutagić.

Amna Muhamedović zahvalila se na upriličenom prijemu i na ponudi za posao koju itekako cijeni.

„Prije svega zaista cijenim doček koji ste upriličili za mene i ponudu na kojoj se srdačno zahvaljujem. Ja sam već odavno istakla da nisam u potpunosti iskristalisala svoj put kojim ću ići, pa ne mogu odmah konkretno reći da ili ne. Ali cijenim to i od srca se zahvaljujem“, kazala je Amna.
(maglaj.ba)