Četvrtak , 18. Apr, 2024

SPORTSKA DEŠAVANJA

Kraje godine u sportskim klubovima Maglaja: Djeda Mraz paketićima obradovao male sportiste i sportistkinje (FOTO)

img

Djeda Mraz je ispunio obećanje da će nagraditi djecu koja budu dobra a svoje je obećanje i ispunio. Posjetio je Djeda Mraz najmlađe polaznike Škole rukometa Rukometnog kluba „Maglaj“, najmlađe košarkaše i košarkašice te svima uljepšao kraj godine.

U Košarkaškom klubu „Maglaj“ godinu ocjenjuju pozitivno, jer se košarkaška porodica proširila za nove članove, polaznike Sportskih radionica. „Sklopljena su nova prijateljstva, stara su ojačana, učili smo se poštovanju, jedinstvu, učili kako biti dobri, mali ljudi i naučili dosta toga. Trenirali smo vrijedne, ostvarili zapažene rezultate i u novu godinu ulazimo pozitivno, hrabro, zajednički“, poručili su iz ovog sportskog kolektiva.



Zadovoljni su i u Rukometnom klubu „Maglaj“. „Ipak našli smo dovoljno razloga da budemo zahvalni i sretni, da se na kraju ove godine i polusezone okupimo i podsjetimo da smo porodica i tim. Zdravi smo, zajedno smo u svemu, u dobru i u zlu“, poručili su Romantičari.



Na kraju godine, nisu zaboravljeni ni mladi takmičari članovi Sportskoribolovnog društva „Bosna“. Njih je posjetio Fuad Vrgovčević, predsjednik UO Društva i svima uručio prigodne poklone uz najljepše želje za novu godinu.


maglaj.net