Četvrtak , 25. Apr, 2024

SPORTSKA DEŠAVANJA

Irfan Suljaković novi predsjednik OK Maglaj

img

U četvrtak  20.06.2019. godine održana je redovna izvještajno/izborna sjednica Skupštine OK "MAGLAJ", kojom je predsjedavao Predsjednik skupštine Hadžišehić Senad. 

Na sjednici su usvojeni svi izvještaji iz proteklog perioda i planovi za narednu sezonu, uz ocjenu da je protekla sezona bila najuspješnija u historiji kluba, te da su igračice, treneri i članovi UO na čelu sa predsjednikom Halilović Jasminom ispunili sve zacrtane ciljeve.  Nažalost, na ovoj sjednici je zbog poslovno-privatnih obaveza neopozivu ostavku dao dosadašnji predsjednik UO-a Halilović Jasmin uz obećanje da ostaje u klubu i da će i dalje aktivno učestvovati u radu istog.

Na sjednici Skupštine izvršen je reizbor neaktivnih članova skupštine te su u novi saziv izabrani novi članovi i to: Softić Enver Penda, Jašić Almir, Hadžizulfić Maida, Begović Benjamin, Šehić Senad, Omersoftić Azahari, Mulalić Sejo. Hadžišehić Senad je ponovno izabran za predsjednika Skupštine, dok je Softić Enver izabran za zamjenika predsjednika Skupštine OK "MAGLAJ". Skupština OK "Maglaj" broji 21 član.


Takođe je izvršena popuna upravnog odbora sa tri člana i to: Mulahasanović Smajil, Begović Benjamin i Jašić Almir.

Odlukom UO-a za novog Predsjednika UO izabran je Irfan Suljaković, a dok je za novog/starog dopredsjednika UO izabran Arnel Nalić.

Nadzorni odbor u narednom mandatu čine Halilović Jasmin - predsjednik, Hasanić Nuhan Šefka - član i Maida Hadžizulfić član.

Ovom prilikom novoizabranom Predsjedniku Suljaković Irfanu i ostalim članovima želimo uspješan dalji rad. Takođe želimo da se zahvalimo dosadašnjem predsjedniku UO Halilović Jasminu i sekretaru Bradarić Mirsadi na svemu što su učinili za naš klub. Posebno nas raduje obećanje novoizabranog Predsjednika nadzornog odbora Halilović Jasmina da će i u narednom periodu uzeti puno učešće u radu našeg kluba, saopšteno je na zvaničnoj FB stranici OK Maglaj.


maglaj.net