Ponedeljak , 25. Mar, 2019

SPORTSKA DEŠAVANJA

Šuman: Bilo nam je lijepo u Maglaju, odradili smo ono što smo zamislili (VIDEO)

img

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okončala je petodnevne pripreme u Maglaju. Posljednjeg dana priprema u Sportskoj dvorani u Maglaju odigrana je revijalna utakmica između dvije selekcije,  ili kako je rekao selektor Bilal Šuman, između dvije reprezentacije BiH.

Publika je vidjela pregršt lijepih poteza i 64 pogotka. Utakmica između PLAVIH i ŽUTIH okončana je rezultatom 36:28 (19:17) za PLAVE.

"Proveli smo pet dana. Stvarno nam je bilo veoma lijepo. Odradili smo treninge, kako smo i zamislili. Završili smo sa jednom revijalnom utakmicom, sa dva sastava koja su bila malo izmiješana. Bilo je i publike, mislim da su zadovoljni i da su vidjeli ove momke na djelu. Očekuju nas godišnji odmori, igrači u augustu počinju sa pripremama u svojim matičnim klubovima, počinju prvenstva. Prvo okupljanje rerpezentacije će biti 21. oktobra i u toj sedmici igramo dvije utakmice, sa Bjelorusijom i Češkom" - izjavio je Šuman za naš portal nakon utakmice.Rukometaši BiH petodnevne pripreme u Maglaju okončali revijalnom utakmicom (FOTO)

 

maglaj.net