Utorak , 16. Apr, 2024

VIJESTI PREUZETE SA MAGLAJ.BA - SPONZORISANO

Regionalni direktor organizacije Humanity first posjetio općinu Maglaj


img

 

Danas je Zubair Khan, regionalni direktor organizacije „Humanity first“ za Balkan posjetio općinu Maglaj i sastao se sa načelnikom općine Mirsadom Mahmutagićem. Sastanku su prisustvovali Mufeezur Rahman predsjednik organizacije "AMH" i  Eldina Mehinagić rukovodilac Službe za boračko-invalidsku i socijalnu zaštitu, opću upravu i društvene djelatnosti.

Regionalni direktor organizacije „Humanity first“ za Balkan svoj dolazak je iskoristio da se upozna sa načelnikom i zahvali se za ostvarenu saradnju.

„Drago mi je što je saradnja izuzetna. Uvijek ste dobrodošli kod nas i sretan sam što sam upoznao jednog takvog čovjeka, te vam zaista stojimo na raspolaganju u skladu sa mogućnostima“, kazao je direktor Khan.

Načelnik općine Mirsad Mahmutagić izrazio je zadovoljstvom povodom posjete, te se zahvalio na dosadašnjim realiziranim aktivnostima i pomoći.

„Hvala vam zaista na odličnoj saradnji koju ostvarujemo. Zaista me obraduje pomoć sugrađanima slabijeg imovinskog stanja i djeci iz tih porodica. Naše mogućnosti nisu velike, ali pokušavamo pomoći i onima koji imaju zdravstvene probleme“, kazao je načelnik Mahmutagić.