Četvrtak , 18. Apr, 2024

VIJESTI PREUZETE SA MAGLAJ.BA - SPONZORISANO

Čestitka povodom nove školske godine


img

 

Dragi osnovci i srednjoškolci, želim vam sretnu i uspješnu novu školsku godinu, mnogo uspjeha u učenju i što bolje ocjene.

Prvačićima, koji prvi put sjedaju u školske klupe, posebno upućujem čestitke i želim dobrodošlicu, uz želju da im škola postane mjesto radosti i druženja, gdje će steći i brojne nove prijatelje, te provesti svoje nezaboravne godine.

Početak nastavnog procesa ove školske godine veliki je izazov i odgovornost svih. Vjerujem  da će se, uz poštivanje svih mjera i preporuka struke, izvođenje nastave u učionicama nesmetano odvijati, te da uslovi koji su izmijenjeni neće umanjiti značaj novog početka, kao i mogućnosti za usavršavanje.

Koristim priliku da uputim čestitku i izrazim zahvalnost prosvjetnim radnicima za doprinos i trud u organizaciji obrazovnog procesa u periodu epidemije. Svakako veliku zahvalnost dugujemo učenicima i roditeljima koji su pokazali veliku odgovornost, strpljenje i požrtvovanost.

Dragi školarci, svojim radom, trudom i zalaganjem potaknite i druge školske kolege, budite marljivi i predani, kreativni i odlučni, a rezultati i dobre ocjene neće izostati. Želim vam uspjeh u novoj školskoj godini, dobro zdravlje, te da sve prepreke uspješno savladate.

 

 

NAČELNIK OPĆINE

Mirsad Mahmutagić