Utorak , 22. Sep, 2020

VIJESTI PREUZETE SA MAGLAJ.BA - SPONZORISANO

Humanitarna organizacija „Humanity first“ donirala školski pribor za djecu iz socijalno ugroženih porodica


img

 

Humanitarna organizacija „Humanity first“ ponovo je pokazala svoju humanost i ovaj put donirala školski pribor za djecu iz socijalno ugroženih porodica. Ova donacija će pomoći djeci u potrebi kako bi što sretnije i uspješnije započeli novu školsku godinu.

Načelnik općine Mirsad Mahmutagić iskreno se zahvalio za nesebičnu podršku i pomoć koju ova organizacija pruža općini Maglaj. Iskoristio je priliku i u to ime uručio zahvalnicu predsjedniku organizacije Mufeezu Rahmani.

„Zaista hvala na nesebičnoj podršci i pomoći koju su uputili općini Maglaj. Ovom prilikom se posebno zahvaljujem i na pomoći školarcima u donaciji školskog pribora“, istakao je načelnik Mahmutagić.

„Ovo je druga ili treća naša akcija u Maglaju i mogu reći da smo jako zadovoljni saradnjom sa Općinom Maglaj. Svaki put su nam omogućili jedan jako dobar način da pružimo našu pomoć i podršku onima kojima je to potrebno. Ovo je naš projekat koji se zove 'Znanje je svjetlost' u sklopu kojeg dijelimo školski pribor onoj djeci čiji roditelji nisu u mogućnosti da da im obezbjede osnovne stvari. Zato smo tu danas da im pomognemo“, kazao je Mufeez Rahmani, predsjednik humanitarne organizacije „Humanity first“.