Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?order=date&part=snippet&channelId=UC2ZPK3NY0rB1y0MCoDAf5kw&maxResults=10&key=AIzaSyBufgpTIm00R6j5eu7QAm1ZJfYQzYdFFx8): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /var/www/vhosts/maglaj.net/httpdocs/ba/opcina.php on line 18
maglaj.net - OPĆINA MAGLAJ - Obraćanje načelnika općine Mirsada Mahmutagića
Utorak , 31. Mar, 2020

VIJESTI PREUZETE SA MAGLAJ.BA - SPONZORISANO

Obraćanje načelnika općine Mirsada Mahmutagića


img

 

Poštovani sugrađani,

 

Svjedoci ste da stalno pozivamo na poštivanje svih naredbi i preporuka u borbi protiv Corona virusa. Stalno apelujemo na odgovornost. Nažalost, izgleda da pojedincima je nemoguće objasniti ozbiljnost situacije. Želim vas informisati da je danas poslijepodne proslijeđen bris u UKC Sarajevo na testiranje PRISUSTVA Corona virusa jednog našeg sugrađanina. Nadajmo se i molimo se svi da nalaz bude negativan. Radi se o osobi koja je nekoliko posljednjih dana posjećivala Dom zdravlja Maglaj. Nakon eskalacije zdravstvenog problema članovi porodice su priznali da je osoba imala kontakt sa srodnikom koji je dolazio iz Njemačke.

U svakom slučaju, nakon što prikupimo sve detalje bićete informisani o neodgovornosti pojedinaca koja može koštati svakog od nas, bez obzira da li će nalaz biti pozitivan ili negativan.

 

MOLIM VAS BUDITE ODGOVORNI, ČUVAJTE DRUGE I SEBE!

 

 

NAČELNIK OPĆINE

Mirsad Mahmutagić