Warning: file_get_contents(https://www.googleapis.com/youtube/v3/search?order=date&part=snippet&channelId=UC2ZPK3NY0rB1y0MCoDAf5kw&maxResults=10&key=AIzaSyBufgpTIm00R6j5eu7QAm1ZJfYQzYdFFx8): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /var/www/vhosts/maglaj.net/httpdocs/ba/opcina.php on line 18
maglaj.net - OPĆINA MAGLAJ - Manifestacija ''Izbor sportiste Maglaja za 2019'' održaće se 27. Februara
Petak , 28. Feb, 2020

VIJESTI PREUZETE SA MAGLAJ.BA - SPONZORISANO

Manifestacija ''Izbor sportiste Maglaja za 2019'' održaće se 27. Februara


img

 

Ponedjeljak, 10. februara je posljednji rok do kojeg sportski klubovi, savezi i društva sa područja općine mogu dostaviti svoje prijedloge u tradicionalnoj kampanji „Izbor sportiste Maglaja“. Ove godine RTV Maglaj Izbor organizuje po 14. put pod pokroviteljstvom Općine i načelnika Mirsada Mahmutagića.

I ove godine biraju se najbolji u pet kategorija: sportista, sportski klub/ekipa, sportista-invalid, sportski radnik, a dodjeliće se priznanje za razvoj omladinskog sporta kao i Nagrada za životno djelo. Klubovima je sugerisano da svakako daju prijedloge u svim kategorijama izbora, a ukoliko u nekim kategorijama nemaju prijedloge iz svojih sportskih sredina, da svoje prijedloge daju sportistima ili ekipama iz drugih klubova.

Formirani Žiri će na osnovu prijedloga iz sportskih sredina i u skladu sa Kriterijima donijeti odluku o najboljim. Najbolji će ove godine biti proglašeni na velikoj, gala svečanosti Izbora koja će se održati u četvrtak, 27.februara u 19,00 sati u kino sali Doma kulture.