Utorak , 16. Apr, 2024

VIJESTI PREUZETE SA MAGLAJ.BA - SPONZORISANO

Poziv za Javnu raspravu o Nacrtu Budžeta Općine Maglaj za 2019. godinu


img

 

Pozivaju se građani općine Maglaj, predstavnici privrednih društava, predstavnici samostalnih radnji, budžetski korisnici i svi ostali koji smatraju da mogu pomoći u procesu predlaganja primjedbi i prijedloga da prisustvuju Javnoj raspravi o Nacrtu Budžeta Općine Maglaj za 2019. godinu i Nacrtu Odluke o izvršavanju Budžeta Općine Maglaj za 2019. godinu, koja će se održati 13.12.2018. godine ( četvrtak ) u sali Općinskog vijeća Maglaj ( JU Dom kulture „Edhem Mulabdić“ ) sa početkom u 14,00 sati.

Tokom Javne rasprave prisutnima se pruža mogućnost iznošenja vlastitih mišljenja i stavova u vezi sa predloženim Nacrtima, a sve u cilju što kvalitetnije konačne verzije ovih dokumenata.

Svi zainteresirani od 05.12.2018. – 14.12.2018. godine mogu dostaviti Službi za privredu, finansije/financije i razvoj poduzetništva svoje prijedloge na navedene dokumente u pisanoj formi.

Također, obavještavamo sve zainteresirane da Nacrt Budžeta Općine Maglaj za 2019. godinu i Nacrt Odluke o izvršavanju Budžeta Općine Maglaj za 2019. godinu mogu preuzeti u zgradi Općine Maglaj na Pisarnici, u kancelarijama Službe za privredu finansije i razvoj poduzetništva, te u prilogu:

*Nacrt Budžeta

*Obrazloženje

*Odluka